Om oss

Spesialtilpassede kvalitetshundebur til bla. Tesla og Audi.

Dette er Fastlane Hundebur

Fastlane hundebur ble etablert i 2020 og leverer norskdesignede hundebur spesialtilpasset til utvalgte bilmodeller.

Vi er en avdeling i Fastlane Research and Design, derav nettadressen Fastlanernd.no

Vi holder til i Larvik, nærmere bestemt Hegdalveien 77. Her har vi kontorer til ingeniører som driver med designutvikling og lokaler hvor det foregår produksjon. Vi har også salgsavdeling og pick-up point på denne adressen. Her kan du komme å se burene og få hjelp til montering.

 

Om våre bur;

Buret fra Fastlane veier kun ca 5 kilo, og er laget i aluminium og pulverlakkert i fargen antrasitt grå. Som gir buret et lekkert utseende og hindrer hunden i å ripe opp veggene. Med et enkelt håndgrep kan buret løftes inn og ut av bilen. Det passer til både små og større hunder. Buret kan kjøpes i to utgaver, standard og premium.

Standard leveres med madrass av etafoam synergy 20 mm vannavvisende og varmeisolerende.

Premium leveres med skummadrass 25 mm med avtagbart trekk i syntetisk skinn. Trekket er vannavvisende og madrassen er varmeisolerende og beskyttelsestrekk som beskytter bilen når hunden skal inn og ut. I tillegg så fungerer denne som en beskyttelse på dørens innside i Tesla Model3.

 

 

sad dog
happy dog

Vår bakgrunn

Fornuftige hundeeiere sikrer sin hund forsvarlig i bilen. Hunder skal ikke være løse i bil, men plasseres i et eget bur. Det er påbudt å sikre hunden og annen last i bil. Ved kraftig nedbremsing, kollisjon eller utforkjøring vil hunden bli slengt rundt i bilen med stor kraft. En hund på 20 kg vil ved en bråstopp i 50 km/t utgjøre en kraft tilsvarende 786 kilo.

Burene er laget i aluminium, og er derfor svært lette. Med et enkelt håndgrep løsnes buret, og kan løftes ut av bilen. I motsetning til tradisjonelle bur, som både er tunge og uhåndterlige. Sikten bakover for bilføreren reduseres svært lite med våre bur. Det eneste du eventuelt vil se i speilet er hodet til din fornøyde firbente venn. Har du to hunder, får begge et trygt opphold på hver sin side av deleveggen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyheter og ekslusive tilbud?